[b]=21pxBasit & Olmazsa olmaz bilgiler
Steam ID : [/b]STEAM_0:0:190979259
[b]Steam adı: [color=#1abc9c]✯ Ceri-Yo ЋץҐИ 🚬[/color]
Oyun içi isim: [color=#1abc9c] Ceri [/color]
Garry's Mod oynama süren: [color=#1abc9c]1076[/color]
Yaşın: [color=#1abc9c]16[/color]
Mikrofonun varmı: [color=#1abc9c]tabiki[/color]
Birazda kısaca kendinden bahset / kendini tanıt: [color=#1abc9c]adım görkem 16 yaşındayım Tarih çok severim özellikle Türk Tarihini Rol Yapmayı Çok Severim Ama kurallara uyulmadığına poh gibi olur bunu herkez bilir[/color]
=21pxRoleplay Kuralları & Örnekli Sorular
RDM Nedir DETAYLI BİR ŞEKİLDE açıkla ve DÜZGÜN BİR örnek ver: [color=#1abc9c] RDM Mesela Roldesin adamla konuşurken adam seni arkandan gelip sebepsiz öldürmesi açıkça [ ROLSUZ ÖLDÜRME ][/color]
NLR Nedir DETAYLI BİR ŞEKİLDE açıkla ve DÜZGÜN BİR örnek ver: [color=#1abc9c]NLR Mesela polisin bakındasın bazkında öldün oraya hiç beklemeden gitmek[/color]
Metagame Nedir DETAYLI BİR ŞEKİLDE açıkla ve DÜZGÜN BİR örnek ver: [color=#1abc9c]mesala evindesin evine baskın atıyorlar dc yada ts gibi yerlerden - AGA EHG BİZİM EVE BASKIN ATIYOLAR A*K YARDIM EDİN LAN - Gibisinden[/color]
FearRP Nedir DETAYLI BİR ŞEKİLDE açıkla ve DÜZGÜN BİR örnek ver: [color=#1abc9c]Roldeyken karşıdakini öldürebileceğini bile bile korkmaktır. Birisi size silah tutuyorsa siz ona karşı silah çekemezsiniz.[/color]
FDA Nedir DETAYLI BİR ŞEKİLDE açıkla ve DÜZGÜN BİR örnek ver: FDA FadingDoora Şifre Yokmamak Kapıya Denebilir Keybed koymadığımızda Sadece tuşla açıp kapamaktır
Proplar kullanılarak yapılan kural ihlallerini SIRAYLA YAZ VE AÇIKLA [Propkill vs.]: [color=#1abc9c]1-PropKill Propu alım birini öldürmek propu adamın üstüne fırlatmak 2- propsurf propu alım çıkılmayacak yerlere bug kullanarak çıkmak[/color]
RevengeRP Nedir DETAYLI BİR ŞEKİLDE açıkla ve DÜZGÜN BİR örnek ver: [color=#1abc9c]NLR nin alt dalıda denebilecek bir kuraldır. Öldükten sonra sizi öldüren kişiden intikam almak için onun yanına gidip onu öldüremezsiniz. Yaparsanız sunucudan ceza alabilirsiniz.[/color]
=14pxNeden seni seçmeliyiz , diğer başvuru yapanlardan farkın ne ?:[/b][b][b]Aslında Ben Sadece kendimi görmüyorum Herkez admin olabilir. ama tabiki kuralları bilecek ve Doğru bi şekilde adminlik yapıcak... adminlik soğuk kanlılık ve sabırlı olmamızı gerektirir[/b][/b]
=21pxBasit & Olmazsa olmaz bilgiler
Steam ID : STEAM_0:0:190979259
Steam adı: ✯ Ceri-Yo ЋץҐИ 🚬
Oyun içi isim: Ceri
Garry's Mod oynama süren: 1076
Yaşın: 16
Mikrofonun varmı: tabiki
Birazda kısaca kendinden bahset / kendini tanıt: adım görkem 16 yaşındayım Tarih çok severim özellikle Türk Tarihini Rol Yapmayı Çok Severim Ama kurallara uyulmadığına poh gibi olur bunu herkez bilir
=21pxRoleplay Kuralları & Örnekli Sorular
RDM Nedir DETAYLI BİR ŞEKİLDE açıkla ve DÜZGÜN BİR örnek ver: RDM Mesela Roldesin adamla konuşurken adam seni arkandan gelip sebepsiz öldürmesi açıkça [ ROLSUZ ÖLDÜRME ]
NLR Nedir DETAYLI BİR ŞEKİLDE açıkla ve DÜZGÜN BİR örnek ver: NLR Mesela polisin bakındasın bazkında öldün oraya hiç beklemeden gitmek
Metagame Nedir DETAYLI BİR ŞEKİLDE açıkla ve DÜZGÜN BİR örnek ver: mesala evindesin evine baskın atıyorlar dc yada ts gibi yerlerden - AGA EHG BİZİM EVE BASKIN ATIYOLAR A*K YARDIM EDİN LAN - Gibisinden
FearRP Nedir DETAYLI BİR ŞEKİLDE açıkla ve DÜZGÜN BİR örnek ver: Roldeyken karşıdakini öldürebileceğini bile bile korkmaktır. Birisi size silah tutuyorsa siz ona karşı silah çekemezsiniz.
FDA Nedir DETAYLI BİR ŞEKİLDE açıkla ve DÜZGÜN BİR örnek ver: FDA FadingDoora Şifre Yokmamak Kapıya Denebilir Keybed koymadığımızda Sadece tuşla açıp kapamaktır
Proplar kullanılarak yapılan kural ihlallerini SIRAYLA YAZ VE AÇIKLA [Propkill vs.]: 1-PropKill Propu alım birini öldürmek propu adamın üstüne fırlatmak 2- propsurf propu alım çıkılmayacak yerlere bug kullanarak çıkmak
RevengeRP Nedir DETAYLI BİR ŞEKİLDE açıkla ve DÜZGÜN BİR örnek ver: NLR nin alt dalıda denebilecek bir kuraldır. Öldükten sonra sizi öldüren kişiden intikam almak için onun yanına gidip onu öldüremezsiniz. Yaparsanız sunucudan ceza alabilirsiniz.
=14pxNeden seni seçmeliyiz , diğer başvuru yapanlardan farkın ne ?:Aslında Ben Sadece kendimi görmüyorum Herkez admin olabilir. ama tabiki kuralları bilecek ve Doğru bi şekilde adminlik yapıcak... adminlik soğuk kanlılık ve sabırlı olmamızı gerektirir