Ceri Yetkili Başvurusu

Red Edildi
122 views
=21pxBasit & Olmazsa olmaz bilgiler
Steam ID :  
STEAM_0:0:190979259
Steam adı:  ✯ Ceri-Yo ЋץҐИ 🚬
Oyun içi isim:  Ceri 
Garry's Mod oynama süren: 1076
Yaşın: 16
Mikrofonun varmı: tabiki
Birazda kısaca kendinden bahset / kendini tanıt: adım görkem 16 yaşındayım Tarih çok severim özellikle Türk Tarihini  Rol Yapmayı Çok Severim Ama kurallara uyulmadığına poh gibi olur bunu herkez bilir
=21pxRoleplay Kuralları & Örnekli Sorular
RDM Nedir DETAYLI BİR ŞEKİLDE açıkla ve DÜZGÜN BİR örnek ver:  RDM Mesela Roldesin adamla konuşurken adam seni arkandan gelip sebepsiz öldürmesi açıkça [ ROLSUZ ÖLDÜRME ]

NLR Nedir DETAYLI BİR ŞEKİLDE açıkla ve DÜZGÜN BİR örnek ver: NLR Mesela polisin bakındasın bazkında öldün oraya hiç beklemeden gitmek

Metagame Nedir DETAYLI BİR ŞEKİLDE açıkla ve DÜZGÜN BİR örnek ver: mesala evindesin evine baskın atıyorlar dc yada ts gibi yerlerden - AGA EHG BİZİM EVE BASKIN ATIYOLAR A*K YARDIM EDİN LAN - Gibisinden

FearRP Nedir DETAYLI BİR ŞEKİLDE açıkla ve DÜZGÜN BİR örnek ver: Roldeyken karşıdakini öldürebileceğini bile bile korkmaktır. Birisi size silah tutuyorsa siz ona karşı silah çekemezsiniz.

FDA Nedir DETAYLI BİR ŞEKİLDE açıkla ve DÜZGÜN BİR örnek ver: FDA FadingDoora Şifre Yokmamak Kapıya Denebilir Keybed koymadığımızda Sadece tuşla açıp kapamaktır

Proplar kullanılarak yapılan kural ihlallerini SIRAYLA YAZ VE AÇIKLA [Propkill vs.]: 1-PropKill Propu  alım birini öldürmek propu adamın üstüne fırlatmak 2- propsurf propu alım çıkılmayacak yerlere bug kullanarak çıkmak

RevengeRP Nedir DETAYLI BİR ŞEKİLDE açıkla ve DÜZGÜN BİR örnek ver:  NLR nin alt dalıda denebilecek bir kuraldır. Öldükten sonra sizi öldüren kişiden intikam almak için onun yanına gidip onu öldüremezsiniz. Yaparsanız sunucudan ceza alabilirsiniz.

=14pxNeden seni seçmeliyiz , diğer başvuru yapanlardan farkın ne ?:
Aslında Ben Sadece kendimi görmüyorum Herkez admin olabilir. ama tabiki kuralları bilecek ve Doğru bi şekilde adminlik yapıcak... adminlik soğuk kanlılık ve sabırlı olmamızı gerektirir

FDA yanlış olmuş beklemeye alıcam başvurunu doğrusunu yazdıktan sonra tekrar bakıcam başvuruna

Juaket [NG] said previously:
FDA yanlış olmuş beklemeye alıcam başvurunu doğrusunu yazdıktan sonra tekrar bakıcam başvuruna

Düzenledim 

Tekrardan hatalı üzgünüm. 

=19.5pxBENCE KOPYALAYIP YAPISTIRMAYIN AZ UGRASIP KENDİNİZ YAZIN BEN COK OZENEREK YAZDIM

Reply