[b]Steam ID :[/b]STEAM_0:1:102203682
[b]Steam adı:Kaann_n
Oyun içi isim:Kaann_n
Garry's Mod oynama süren:700'e Yakın
Yaşın:15
Mikrofonun varmı:Var
Birazda kısaca kendinden bahset / kendini tanıt: Adım Kaan Sağlık Lisesin de okuyorum çok fazla server'da yetkilik yatpım
=21pxRoleplay Kuralları & Örnekli Sorular
RDM Nedir DETAYLI BİR ŞEKİLDE açıkla ve DÜZGÜN BİR örnek ver:Sebebsiz yere isan öldürme (Yoldangeçen birine sebebsizce vurup öldürmek)
NLR Nedir DETAYLI BİR ŞEKİLDE açıkla ve DÜZGÜN BİR örnek ver:Yeni Yaşam Kuralı Ölünce yeni hayata başlarsınız eski olayları unutursunuz (Çete Üyesi Ölünce Base'sine hatırlamaz ve eski grubunu unutur)
Metagame Nedir DETAYLI BİR ŞEKİLDE açıkla ve DÜZGÜN BİR örnek ver: Tab menüsüden yada başka bir yol ile kişinin rol dışında adını,mesleğini gibi özel bilgileri öğrenmek (Yoldam geçerken Adını Gördüğüm ama tanıamdığım kişiye seslenmek)
FearRP Nedir DETAYLI BİR ŞEKİLDE açıkla ve DÜZGÜN BİR örnek ver:Korku Rolü yapmaktır (Kafanıza silah dayanmış yada bir çok kişi etrafını sarmış ise Role uyup dediklerini yapmanız gerekir)
FDA Nedir DETAYLI BİR ŞEKİLDE açıkla ve DÜZGÜN BİR örnek ver:Faiding Door'u Keypad kullanmadan Açıp kapatmak (Eviniz soyuluyor mafya evinizi sardı siz faiding sayesinde adamları aç kapa yaparak vuramak)
Proplar kullanılarak yapılan kural ihlallerini SIRAYLA YAZ VE AÇIKLA [Propkill vs.]:
1.PropKill: Prop çarptırarak adam öldürmek
2.Propsurf: Prop ile kedni itererek yüksek hızla koşmak
3.PropClimb: Prop çıkartıp üstüne çıktıp bir yerle tırmanmak (Rol'e uygunsuz olarak)
4.PropCarSurf: Prop yardımı ile aracları ittirmek
5.Problock:Kimsenin gecemeyeceği bir şekilde propları cıkartmak
RevengeRP Nedir DETAYLI BİR ŞEKİLDE açıkla ve DÜZGÜN BİR örnek ver:Yapamayacağın bir işi veya Rol'ü ypmak(Araba Tamircisisin ve arabayı rolsel olarak kaldırman gerekiyor bunu Elle kaldırması)
=14pxNeden seni seçmeliyiz , diğer başvuru yapanlardan farkın ne ?:Server'da Oynama saatim az olmasına rağmen bu saat içinde çok fazla ro'e katılmayıp yetkili kişileri izedim ve syretim bu zaman içinde yetkileri alınan birçok kişi gördüm emin olun ben bunlardan biri olmam.Çünkü biliyorum ki benim bir sorumluluğum var ve ben buna uymam gerekiyor[/b]
Steam ID :STEAM_0:1:102203682
Steam adı:Kaann_n
Oyun içi isim:Kaann_n
Garry's Mod oynama süren:700'e Yakın
Yaşın:15
Mikrofonun varmı:Var
Birazda kısaca kendinden bahset / kendini tanıt: Adım Kaan Sağlık Lisesin de okuyorum çok fazla server'da yetkilik yatpım
=21pxRoleplay Kuralları & Örnekli Sorular
RDM Nedir DETAYLI BİR ŞEKİLDE açıkla ve DÜZGÜN BİR örnek ver:Sebebsiz yere isan öldürme (Yoldangeçen birine sebebsizce vurup öldürmek)
NLR Nedir DETAYLI BİR ŞEKİLDE açıkla ve DÜZGÜN BİR örnek ver:Yeni Yaşam Kuralı Ölünce yeni hayata başlarsınız eski olayları unutursunuz (Çete Üyesi Ölünce Base'sine hatırlamaz ve eski grubunu unutur)
Metagame Nedir DETAYLI BİR ŞEKİLDE açıkla ve DÜZGÜN BİR örnek ver: Tab menüsüden yada başka bir yol ile kişinin rol dışında adını,mesleğini gibi özel bilgileri öğrenmek (Yoldam geçerken Adını Gördüğüm ama tanıamdığım kişiye seslenmek)
FearRP Nedir DETAYLI BİR ŞEKİLDE açıkla ve DÜZGÜN BİR örnek ver:Korku Rolü yapmaktır (Kafanıza silah dayanmış yada bir çok kişi etrafını sarmış ise Role uyup dediklerini yapmanız gerekir)
FDA Nedir DETAYLI BİR ŞEKİLDE açıkla ve DÜZGÜN BİR örnek ver:Faiding Door'u Keypad kullanmadan Açıp kapatmak (Eviniz soyuluyor mafya evinizi sardı siz faiding sayesinde adamları aç kapa yaparak vuramak)
Proplar kullanılarak yapılan kural ihlallerini SIRAYLA YAZ VE AÇIKLA [Propkill vs.]:
1.PropKill: Prop çarptırarak adam öldürmek
2.Propsurf: Prop ile kedni itererek yüksek hızla koşmak
3.PropClimb: Prop çıkartıp üstüne çıktıp bir yerle tırmanmak (Rol'e uygunsuz olarak)
4.PropCarSurf: Prop yardımı ile aracları ittirmek
5.Problock:Kimsenin gecemeyeceği bir şekilde propları cıkartmak
RevengeRP Nedir DETAYLI BİR ŞEKİLDE açıkla ve DÜZGÜN BİR örnek ver:Yapamayacağın bir işi veya Rol'ü ypmak(Araba Tamircisisin ve arabayı rolsel olarak kaldırman gerekiyor bunu Elle kaldırması)
=14pxNeden seni seçmeliyiz , diğer başvuru yapanlardan farkın ne ?:Server'da Oynama saatim az olmasına rağmen bu saat içinde çok fazla ro'e katılmayıp yetkili kişileri izedim ve syretim bu zaman içinde yetkileri alınan birçok kişi gördüm emin olun ben bunlardan biri olmam.Çünkü biliyorum ki benim bir sorumluluğum var ve ben buna uymam gerekiyor